De voordelen van PVC-vloeren

Een aantal jaar geleden ben ik in een van de bekende woonmagazines een van de prachtigste vloeren tegengekomen die ik ooit heb gezien. De perfecte kleur, de perfecte houtnerf, alles was perfect! Toen ik wat verder las kwam ik er al snel achter dat dit niet om een houten vloer ging maar om een PVC-vloer. Ik heb de nodige informatie ingewonnen en mijn nieuwe vloer besteld. Al na een paar weken ben ik erachter gekomen dat een PVC-vloer enorm veel voordelen heeft.

Geen gekraak, geen koude voeten

Houten vloeren hebben als nadeel dat ze na een paar jaar gaan kraken; daarnaast koelen ze vrij snel af. PVC vloeren hebben hetzelfde verfijnde uiterlijk als houten vloeren, maar zonder het geluid en de koude voeten.

Nooit meer boenen

pvc vloerPVC-vloeren worden veel in zorginstellingen en openbare ruimtes gebruikt. Waarom? Er zijn geen kieren waar vuil in kan blijven zitten en vlekken kunnen makkelijk worden verwijderd. Glas rode wijn laten vallen? Even een doekje erover en uw vloer ziet er als nieuw uit! Bij een krukvloer is dit vaak wel anders. Als u iets meer natuurlijks zoekt, is kurk natuurlijk ook een goede oplossing.

PVC vloeren gaan lang mee

Houten vloeren en tegels vereisen veel onderhoud om hun prachtige looks te behouden. Een PVC-vloer barst niet en splintert niet. Het blijft voor lange tijd net zo mooi als toen het net gelegd was!

Volop keus

Er zijn honderden dessins, van ebbenhout tot marmer, van aluminium tot abstract. Welke soort woning of meubels u ook heeft, in het PVC-vloer assortiment is altijd iets te vinden wat er bij past.PVC-vloeren zijn een van de voordeligste oplossingen. Ze gaan lang mee en hebben een chique uiterlijk, die u anders handen vol geld kost. PVC-vloeren zijn vaak zelfs goedkoper dan laminaat!