schoonmaakbedrijf

Zorg voor een schone entree in je bedrijf

schoonmaakbedrijfDe entree van je bedrijf is tevens het visitekaartje. Een eerste indruk maak je maar één keer en kun je niet over doen. Dus als je gasten of klanten een vieze entree door moeten voordat ze bij jouw bedrijf binnen zijn, zorgt dat niet voor een goede impressie. Een schoonmaakbedrijf Vlaardingen kan hier uiteraard hulp bij bieden.

Eerste indruk

Een schone entree in je bedrijf is dus van groot belang. Denk hierbij niet alleen aan het regelmatig vegen van de stoep, maar ook aan het wassen van de ramen, het afnemen van handgrepen en uitkloppen van een deurmat. En wat dacht je van de balie in de hal, zitjes en planten? Dit zijn allemaal onderdelen van de entree in je bedrijf.

Uiteraard kun je je eigen werknemers instructies geven om dit schoon te houden. Maar je zou ook een professioneel schoonmaakbedrijf kunnen inhuren. Of misschien maak je al gebruik van schoonmakers die de kantoren schoonhouden. Denk er dan eens over na of je je contract misschien kan uitbreiden waarbij ook je entree regelmatig schoongemaakt wordt. Zo heb je altijd een representatieve ingang van je bedrijf en kunnen jij en je werknemers tijd besteden aan het draaiende houden van je bedrijf.

Misschien beter uitbesteden?

Je kunt dus zelf zorgen voor een schonen entree en elke dag met een bezem en een sopje aan de slag gaan, maar je kunt ook overwegen om deze klus uit te besteden aan een Delft schoonmaakbedrijf. Je kunt zelfs in het contract laten opnemen dat er ook schoongemaakt wordt bij bijzondere gelegenheden of als er een dringende situatie is. Je zal tenslotte maar net een kolonie duiven op je dak hebben die de net schoongemaakte ramen voorzien van hun uitwerpselen.